LEON288

Lubang Ketat Anak Boss

majalahdewasa – Pada suatu hari waktu itu Rani kakinya luka sedikit hari itu jg nasib aku amat baik kerana ayah dan emak nye telah ke kl bagi urusan business dan jg pada hari itu orang gajinya telah balik ke rumah.

Maka tinggalah aku dan Rani sahaja dirumah. Peluang ini tak aku biarkan berlalu, dibenak kepala aku anak raja ini mesti aku dapat hari ini. Berputar putar kepala aku mencari ide bagaimana menarik Rani untukk bersembang dgn aku.

Akhirnya aku mendapat satu idea kononya aku hendak melihat luka dikakinya. Rani yang pada ketika itu hanye memakai baju tidur berwarna putih yg jelas menampakan seluar dalam serta bentuk tubuh badannya jika di sinari oleh cahaya matahari pagi.

aku memanggil Rani dan kataku aku nak melihat luka dikakinya. Rani tak banyak bersoal dan terus dihulurkan kakinya kepada aku. Tanpa banyak bicara aku memegang kaki Rani sambil mengurut ngurut bahagian tapak kakinya.

Dan aku berpura pura mengatakan kesian dan macam macam lagi untukk menyakinkan dia orang yg aku ini baik terhadapnya. Mula mula aku urut sambil menggaru tapak kakinya bagi menimbulkan kegelian dan mmg betul dia orang kegelian tapi masih tak berganjak dari aku, terus aku mengusap betisnya dan aku hingga sampai ke peha.

dia orang tersentak dan mengatakan yg dia orang hanye sakit di kaki sahaja tapi aku beritau dia orang yg mungkin bhg peha dia orang jg akan sakit jika tak di gosok.

Setelah dia orang yakin dgn kata kata aku tadi maka aku teruskan mengusap peha nya dan sekali sekali aku sentuh kemaluanya dan sengaja jg aku jolokan jari aku ke lubang punggung nya.

Walaupun pada ketika itu dia orang memakai seuar dalam. aku melihat dia orang merasa sesuatu kelainan dan kemungkinan dia orang jg ingin tau apa yg aku nak lakukan terhadap dirinya.

Batang aku sangat keras sekali ketika itu, lalu aku katakan kpd Rani dia orang perlu membuka baju dan seluar dlamm nya kerana kalau tak luka nya tadi akan merebak ke badan.

Dipendekan cerita stelah hampir 2 jam aku memujuknya maka diapun mengikut apa yg aku katakan. Maka terserlahlah dihadapan aku sekujur tubuh anak gadis sunti berusia 19 tahun dalam keadaan berbogel. judi online terpercaya

Cerita Sex Lubang Ketat Anak Boss

payudara nya yg hanye sebesar duri kekabu itu saya usap perlahan lahan dan sambil itu saya gosok jg pepek nya yg tak ada seurat pun bulu. dia orang diam sahaja tapi aku tau dia orang suka.

Pendek kata apa sahaja yg aku lakukan dia orang hanye diam. aku pun menyuruh dia orang meniarap sambil mengangkat sedikit jubur nya, apa lagi terus ke hulurkan lidah aku masuk ke lubang punggung nya, aku jilat punggung nya sahaja selama 17 minit sambil menggetel kelentit nya.

Pada ketika itu aku melihat kakinya bergerak gerak tanda kegelian lalu aku Tanya kepadanya sedapke apa yg aku lakukan ini, dia orang hanye menggangguk tanda bersetuju. Selepas menjilat punggung nya aku menyuruh dia orang terlentang sambil aku ambilkan kusyen utuk mengalas tubuhnya, nah pada ketika itu aku dapat melihat sepenuhnya lubang pepek Rani yg begitu indah sekali dan kemerahan.

aku terus menjilat sambil tangan aku menjolok masuk ke lubang punggung nya, dia orang tapi seronok aku rasa. Setelah aku betul betul pasti maka kutanyakan kepadanya bolehtak aku membuka seluar aku, dia orang diam.

aku terus membuka seluarku dan tertegaklah batang aku sambil kutunjukan kepadanya. aku katakan yg aku akan masukan batang aku ini ke punggung nya, kali ini dia orang mengganguk.

Tanpa berlengah kutusukan btg aku ke lubang nikmat itu tetapi hanye kepala takuk aku sahaja yg masuk, walau bagaimana pun aku dapat rasa kemutan lubang nikmata anak raja ini.

Oleh kerana aku terlampau stim sperma aku keluar dgn cepatnya menembusi masuk ke punggung Rani. Tewas aku kali ini dgn gadis 19 tahun yang aku rasa masih mau adingan ini dipanjangkan.
Cerita lucah Lubang Ketat Anak Boss

aku beritau Rani nanti sekejap lagi aku akan buat lagi benda ini dia orang menganguk dan jelas aku lihat diaorang mengaharapkan peristiwa yg tak pernah dialaminya itu berulang sebentar lagi.
aku menyuruh Rani masuk ke biliknya dan mandi kerana kataku aku akan keluar untukk mengambil abg dan adiknya disekolah. Jam 4 Petang Seperti biasa ketiga tiga anak raja ini akan kesekolah semula dan pada ketika itu org gajinya yang baru balik sedang sibuk mengemas di dapur dan aku duduk di meja sambil minum dan berborak dgn makcik yang aku panggil mak jah.
Sementara anak org gaji itu tidur mungkin keletihan. Apa yang aku sangkakan pagi tadi mmg betul, aku melihat Rani keluar masuk dapur dan sekali sekali memandang kearah aku diaorang seolah olah cuba memberitau aku yang diaorang menunggu aku.
Spontan batang aku segar semula, oleh kerana aku biasa dgn keluarga di raja ini maka kebebasan aku didlm rumah jg tak terhad, dgn berpura pura untukk menonton tv aku kini telah berada di ruang tamu rumah tersebut, jaraknya dari dapur tidaklah jauh tetapi ruang makan yang besar telah memisahkan mak jah dgn aku, ertinya diatak akan dengar apa yg berlaku di ruang tamu, dan kebiasaanya mak jah tak akan ke ruang tamu ini sekiranya tak ada keperluan dan mak jah jg akan tidur selepas mengemas.

Lubang Ketat Anak Boss Kisah Blue Seks

Rani duduk diatas sopa dan kali ini diaorang memakai seluar blouse berwarna coklat. aku terus duduk disebelahnya sambil tangan aku mengusap telinga nya. dia orang diam, aku suruh dia orang berbaring di sofa dan aku meriba kaki Rani, kuusap dan saya cium kakinya sambil menjilat serta menyedut ibu jari kaki Rani.

Ah. uuh. sedap sayang. emang dia orang mmg bersedia jerana kali ini aku lihat dia orang tak memakai seluar dalam, aku mulakan dgn menjolok jolok lubang punggung nya kerana aku tau nafsu dia orang datang dari situ, stelah beberapa minit aku suruh Rani berdiri dan menonggeng dihadapan aku maka kali ini kedua dua lubang Rani tersembul di hadapan mata aku. titan gel murah meriah

aku jilat aku hisap dan aku sedut pepek dan lubang punggung nya, dan kali ini aku tak lagi teragak agak untukk menjilat kelentit kecil anak raja ini.

Rani merintih kecil sambil menolak pepek nya ke mulut aku. Reaksi ini membuatkan aku lebih tercabar, ertinya anak raja yg berumur 19 tahun ini sedang dilamun nikmat yang amat sangat.

aku terus membuka zip seluar aku dan mengeluarkan batang aku, sambil menyuruh Rani berpusing dan duduk untuk mengulum batang aku, Rani tak membantah sambil membuka mulutnya menati batang aku menerjah masuk.

Selepas batang aku beremdam didalam mulutnya untukk beberapa ketika aku menyuruh Rani berdiri semula, dan aku mengucup bibirnya yang penuh dgn air mazi aku, Rani membiarkan sahaja apa yang aku lakukan dan ini membuatkan aku betul betul selesa.

saya kulum lidahnya, mencium pipi dan menggigit manja hidung nya sambil tangan aku mengorek pepek Rani yang telah ada sedikit air. aku mengangkat Rani untuk duduk diatas ribaan saya, dgn keadaan terkangkang diatas ribaan aku pepek Rani terbuka sedikit, dan ini menyenangkan aku untuk memasukan batang aku ke dasarnya.

Yang pasti hampir separuh btg aku berada didalam pepek anak raja ini, aku dapat melihat bagaimana diaorang mengetap bibirnya tanda sakit, aku lantas mencium manja mulutnya danbertanyakan adakah diaorang merasakan kesakitan itu, diaorang mengganguk, aku katakana adakah diaorang suka atau mau aku berhenti dan kali ini diaorang membuka suaranya dgn mengatakan jangan berhenti.

Ahahhaahhahhahh. uhuuhuuhhuhuhh. ahahahahah. terus say. uh. sedap say. Tetapi posisi sebegini tak aku gemari kerana bimbang pepek Rani mungkin akan pecah lalu aku menyuruh diaorang menonggeng semula.

Hampir setengah jam aku menghayun pepek Rani dgn seluruh batang aku telah menembusi dasar pepek nya, berulang kali saya dengar Rani merintih kesedapan walaupun nikmat itu masih belum diaorang ketahui sebenarnya, aku klimaks sekali lagi.

Rani pula kelihatan sedikit pucat kerana keletihan menonggeng tadi ataupun kesakitan di pepek nya. Setelah selesai adingan tadi akupun menyuruh Rani mandi dan membersihkan sedikit darah yang mengalir dan aku mengemaskan semula diri aku untuk pergi meninggalkan sebuah kisah yang amat aku ingati dalam hidup aku ini.
Peristiwa ini berulang hampir setiap hari yang stelah Rani membuat keputusan untuk tak lagi ke sekolah pada waktu petang dgn alasan diaorang tak berminat untukk bersukan lagi.

Dan Rani telah menjadi tempat aku melepaskan nafsu aku selama hampir 9 bulan sebelum aku berpindah semula ke kuala Lumpur.

tanteseks.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *